Novosti

opširnije

Interboard interaktivne ploče ne igraju samo ulogu računalnog miša, već predstavljaju sveobuhvatnu interaktivnu platformu za poduku u školama. Učenici uz interaktivne ploče mogu iskusiti šaroliko i zanimljivo iskustvo suradnje s nastavnicima.

Programsko sučelje interaktivnih ploča pružit će Vam...

opširnije

Opremite svoje učionice, kongresne dvorane i ostale prostorije s najmodernijom opremom i namještajem po akcijskim cijenama i najpovoljnijim uvjetima leasing financiranja VEĆ OD 90 kn/mj!

Nudimo usluge financiranja razne opreme, namještaja i uređaja ukupne nabavne vrijednosti veće od 4...

opširnije

Vernier senzori i laboratorijska oprema s tehnologijom prikupljanja podataka za STEM program. Vernier tehnologija se koristi u više od 135 država svijeta pokrivajući fiziku, biologiju, biotehnologiju, istraživanje kvalitete vode, znanost o okolišu, kemiju i druge predmete. Od...

opširnije

Posjetite naš izložbeni prostor u hotelu Ivan (Solaris, Šibenik) u vrijeme održavanja stručnog skupa za ravnatelje osnovnih škola u Šibeniku u periodu od 15.-18.03.2016. i saznajte sve o novim mogućnostima financiranja školske opreme i namještaja.

...

opširnije

U listopadu 2011. godine, Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta objavilo je Javni poziv za dostavu projektnih prijedloga kako bi se pripremila zaliha infrastrukturnihprojekata čija bi se provedba mogla financirati iz Europskog fonda za regionalni razvoj (ERDF) u programskom razdoblju 2014.-2020.

U...

opširnije

Na stručnom skupu ravnatelja srednjoškolskih ustanova RH u Umagu u suradnji s partnerom Mozaik Education predstavili smo edukacijsko-prezentacijski softver MozaBook namijenjen za korištenje na interaktivnim pločama.

Nastavnici i...

Mimio tehnologija - naslovna slika
opširnije

Tehnomodeli vam predstavljaju Mimio tehnologiju!
MimioDisplay, MimioTeach, MimioView i MimioVote...

Optimas školski sustav - jezično-multimedijske učionice
opširnije

Optimas, kamen temeljac naših jezično-multimedijskih učionica unikatni je, na tržištu vodeći sustav koji dozvoljava prijenos audio i video podataka u realnom vremenu putem računalne mreže, bez kašnjenja i u visokoj kvaliteti.

Naše jezično-multimedijske učionice omogućuju...